Hoofdmenu

Nieuwsbrieven

Woonomgeving

Agenda

Geen evenementen

Agenda archief

Geen evenementen

Jaaroverzicht activiteiten Commissie Woonomgeving Nellestein in 2015

De commissie heeft in heel 2015 7 actieve leden gehad. Daarnaast 1 passief lid, tevens lid van het bestuur BVN.

Zowel de onderlinge communicatie als de communicatie met personen en instanties die van belang zijn voor het reilen en zeilen van onze woonomgeving wordt vooral via internet geregeld; daadwerkelijke overleggen zijn tot een minimum beperkt.

Nationale vogelweek 16 t/m 24 mei 2015.

In het kader van de nationale vogelweek vinden van 16 tot en met 24 mei 2015 in heel Nederland activiteiten plaats voor iedereen met interesse voor vogels. Het aanbod van activiteiten biedt een ruime keuze voor zowel beginners als gevorderden. Kijk voor meer informatie op: www.vogelweek.nl

Ook in Nellestein wordt een vogelactiviteit georganiseerd en wel op zondagochtend 17 mei.

Zaterdag 21 maart is er weer schoongemaakt in Nellestein door in totaal 44 wijkbewoners!
Rond half elf kwam portefeuillehouder Urwin Vyent van Stadsdeel Zuidoost ook even kijken. Hij was stomverbaasd over het grote aantal deelnemers, dat lukt in de meeste wijken van Zuidoost echt niet.
Een aantal deelnemers meldde dat er niet zo veel zwerfvuil rondslingerde. Wij van de Commissie Woonomgeving weten wel hoe dat komt. Een aantal wijkbewoners maken nog altijd geregeld hun, en dus onze wijk schoon van zwerfvuil. Zij worden weer van harte bedankt voor hun blijvende inspanning om onze mooie groene woonomgeving ook mooi te houden.

Subcategorieën

Pagina 1 van 11

Please publish modules in offcanvas position.