Hoofdmenu

Nieuwsbrieven

Agenda

Geen evenementen

Agenda archief

Geen evenementen
Brief aan ACM/HIG met bezwaar tegen energiekosten binnen de servicekosten.
Brief bezwaar tegen verhoging van de voorschotten service en stookkosten.
 
aan ACM Vastgoed Management
beheer Holland Immo Groep
Postbus 188
6500 AD Nijmegen.
 
 
Amsterdam…….
 
 
Betreft:
A.        Bezwaarschrift inzake afrekening servicekosten en stookkosten 2008     voor     appartement Leerdamhof…….. contractnummer ……………………
B.        Bezwaar tegen de voorgestelde verhoging van het voorschot servicekosten met            ingang van 1 januari 2011.
 
 
Beste heer, mevrouw,
 
Hierbij maak ik bezwaar tegen de door u voorgelegde afrekening service- en stookkosten over het jaar 2008 d.d. 26 november 2010.
 
Ten eerste ben ik zeer ontstemt dat deze afrekening pas nu is voorgelegd. Dit is 16 maanden na 30-06-2009, de datum waarop de afrekening binnen had moeten zijn.
 
Ten tweede maak ik bezwaar tegen het (enorm) hoge bedrag van de stookkosten. Deze verhoging kan ik niet baseren op enige verandering van gebruik in relatie tot vorige jaren. Ik verzoek u mij inzicht te geven in de onderliggende rekeningen en verder uitleg te geven over de oorzaak van deze onverwachte verhoging.
 
De betaling van deze afrekening zal ik in afwachting van u nader bericht aanhouden.
 
Voorts maak ik bezwaar tegen de verhoging van het voorschot service en stookkosten met een maandelijks bedrag van €…. met ingang van 1 januari 2011.
 
Ik wacht op de onderbouwde informatie over de hoogte van de stookkosten van 2008 en heb daarnaast nog geen afrekening stookkosten 2009 ontvangen. Zonder deze twee afrekeningen heb ik onvoldoende informatie en kan ik de verhoging van het voorschot met dit bedrag niet accepteren. Ik verzoek u daarom de verhoging van het voorschot op te schorten tot de informatie over 2008 en de afrekening over 2009 is ontvangen.
Zolang er geen feitelijk en redelijkheid inzicht is welke kosten tegemoet gezien worden maak ik bezwaar tegen deze verhoging en verzoek de instelling van deze verhoging uit te stellen tot 1 juli 2011.
 
In afwachting van nader bericht.
Met vriendelijke groet,

Please publish modules in offcanvas position.