Hoofdmenu

Nieuwsbrieven

Agenda

Geen evenementen

Agenda archief

Geen evenementen

Vereniging nieuws januari 2009

   
Het bestuur van de Bewonersvereniging Nellestein wenst namens alle actieve leden van de vereniging alle leden en relaties een 
Gelukkig, Gezond en Voorspoedig Nieuwjaar!
 
Sinds de laatste ledenvergadering op 13 oktober is een nieuw bestuur aangetreden. De vereniging is de startfase voorbij. 
Johan Fransen, interim-bestuurder sinds 4 juni 2008, treedt met ingang van 1 januari 2009 uit het bestuur. Hij blijft wel actief betrokken bij de uitgave van het Verenigingsnieuws. Ook de invulling van andere functies in het bestuur staan onder druk of kunnen met de huidige menskracht niet op het gewenste nivo worden bezet. 

Het bestuur doet een dringend beroep op leden van de vereniging om zich voor de functie van bestuurslid te melden. In samenwerking met het bestuur zal bekeken worden hoe u zich dienstbaar kunt maken voor de vereniging. U kunt de vergaderingen van het bestuur bijwonen en uw werkkracht ten nutte van de vereniging aanwenden. Daarna bekijken we met elkaar of een benoeming door de ledenvergadering gewenst is.
Wilt u eerst meer weten, mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voor meer informatie, zie: Vereniging / Actueel 

Please publish modules in offcanvas position.